Bomenactie najaar 2019

Sinds we in juni 2018 trotse eigenaar werden van het perceel is er veel werk verzet door ons en een groep enthousiaste helpers. Met de voorgaande bomenacties (bekijk de leuke video uit 2018 onderaan deze pagina), hebben we nu ruim 700 bomen verkocht en 51 bomen gedoneerd aan goede doelenprojecten. Nu nog 600 bomen te gaan!

Op vrijdag 20 september 2019 van 13.00 – 17.00 kun je op onze laatste bomen- verkoopdag, deze taaie karakterbomen tegen een scherpe prijs bestellen. O.a. 300 prachtige lindes, en een 30tal zuileiken, -berken. Download hier actuele sortimentslijst en de uitnodigingsbrief met alle informatie.

Aanmelden kan via contact@voedselbosglimmen.nl.

Help je mee om het Voedselbos te Glimmen een vliegende start te geven, de kwekerijbomen een tweede leven en je steentje bij te dragen aan een leefbare, groene wereld? Koop onze bomen nu.

Koop een boom

Met de aankoop van de bomen van het Voedselbos te Glimmen voor de parken, landgoederen en lanen in je gemeente red je bomen van de versnipperaar, en draag je bij aan de ontwikkeling van het unieke project Voedselbos te Glimmen. Goed voor het klimaat, voor de vogels en insekten en goed voor een groener en leefbaar Noord Nederland.

Benieuwd naar soorten en prijzen?

Download hier de actuele bestellijst

Mail ons voor meer informatie

Plant een boom

Met jouw donatie zorgen wij ervoor dat de boom een nieuwe plek krijgt in een mooi project in de buurt. Bijvoorbeeld bij de Ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst of de Wereld Huiskamer in Ten Boer. Goed voor de boom, voor het klimaat, voor de vogels en insekten en bovendien een steun in de rug voor het Voedselbos te Glimmen.

Tevens is dit mooie manier om je CO2 uitstoot te compenseren, van bijvoorbeeld je autogebruik of vliegreis.

Plant een boom

Video bomenactie 2018