Bomenactie voorjaar 2019

Sinds we in juni trotse eigenaar werden van het perceel is er veel werk verzet door ons en een groep enthousiaste helpers. We hebben velen van jullie ontmoet op een van de rondleidingen, of tussendoor bij het bestellen van de bomen.Met deze bomenactie hebben we de eerste 196 bomen verkochten de eerste 25 bomen zijn gedoneerd aan onze twee goede doelenprojecten, Ecologische zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren en de Wereldhuiskamer in Ten Boer. En er volgen nog meer

In het nieuwe jaar weer verder met de bomenactie voorjaar 2019, want we hebben nog meer dan duizend bomen over. Donderdagmiddag 7 februari houden we weer een rondleiding en starten we met de ontwikkeling van de natuurzone. De gedeputeerde van de provincie Groningen de heer Henk Staghouwer zal dit openen.Dan richten we ons specifiek op grote organisaties uit Noord Nederland, zoals Provincie en Gemeente Groningen, Staatsbosbeheer, Waterschap, Gronings en Drents Landschap, Landschapsbeheer, Natuurmonumenten.

Help je mee om het Voedselbos te Glimmen een vliegende start te geven, onze bomen een tweede leven en je steentje bij te dragen aan een leefbare, groene wereld? Koop of doneer een boom, alleen of samen met anderen. Zie onderstaand hoe je dit kunt doen.

Koop een boom

Met de aankoop van de bomen van het Voedselbos te Glimmen voor de parken, landgoederen en lanen in je gemeente red je bomen van de versnipperaar, en draag je bij aan de ontwikkeling van het unieke project Voedselbos te Glimmen. Goed voor het klimaat, voor de vogels en insekten en goed voor een groener en leefbaar Noord Nederland.

Benieuwd naar soorten en prijzen? Download hier de bestellijst.

Mail ons voor meer informatie

Doneer een boom

Met uw donatie zorgen wij ervoor dat de boom een nieuwe plek krijgt in een mooi project in de buurt. Bijvoorbeeld bij de Wereld Huiskamer in Ten Boer. Goed voor de boom, voor het klimaat, voor de vogels en insekten en bovendien een steun in de rug voor het Voedselbos te Glimmen én voor de Wereldhuiskamer!.

Ga naar de donatie pagina

Video bomenactie 2018