Voedselbos inspiratiecursus

Wil je meer weten over de basis principes van een voedselbos, deze leren toepassen en inspiratie op doen om zelf aan de slag te gaan?

Meld je dan aan voor onze Voedselbos inspiratiecursus, drie vrijdagochtenden op 1, 15 en 29 oktober 2021 van 9:30 – 13:30.

Ook leer je smaken uit het voedselbos kennen tijdens de kleine lunch proeverij. Met deze inspiratie kun je het geleerde thuis toepassen in de eigen tuin of keuken. De kosten zijn € 195 incl. voedselbosthee en -lunch.

De cursusleiders zijn Monique Wijn van De Godin Eetbaar Landschap en Marlies Duran van Duurzaam Tuinen en Voedselbos te Glimmen.

 

Voedselbos inspiratiecursus

 

  • vrijdag 1, 15 en 29 oktober 2021 van 09:00 tot 13:30
Ik ben erbij! Schrijf je in.

Wat kun je verwachten?

Kennis en inspiratie!

Je krijgt basiskennis over wat een voedselbos tot een succesvol voedselbos maakt. Zoals over het 7 lagensysteem van een voedselbos en het principe van de juiste plant op de juiste plek. Ook leer je welke eetbare voedselbossoorten bij elkaar passen en waar je die het beste kunt planten. Dat brengen we tijdens de cursus ook in de praktijk. Met deze kennis en inspiratie kun je het geleerde zelf toepassen in de eigen tuin, ook als deze een stuk kleiner is dan ons terrein van drie hectare.

Bewonder het bijzondere ontwerp

 

Maak kennis met de initiatiefnemers

Beleef de natuur aan de Drentsche Aa

 

Geniet van de voedselbos proeverij

 

meld je aan

Door het formulier in te vullen meld je je aan voor de voedselbosinspiratiecursus van 1, 15 en 29 oktober 2021.

De drie vrijdagochtenden zijn van 09:30 – 13:30 op Voedselbos te Glimmen, Meentweg 22a, 9756 TB GLIMMEN.

In de week voor de start ontvang je meer praktische informatie.