Milieu compensatie

Het Voedselbos te Glimmen zorgt voor meer bomen, bos en groen in de lokale omgeving (Noord-Nederland) en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet. Marlies heeft als tuin- en landschapsontwerper een prachtig ontwerp gemaakt voor het Voedselbos. Daar willen we graag mee aan de slag. Echter staan er nog zo’n 3000 kwekerijbomen op het perceel.  Een aantal eetbare soorten krijgen een plek in ons ontwerp. Voor de overige bomen moeten we een nieuwe plek vinden om te voorkomen dat ze door de versnipperaar moeten!

Een eerste project voor CO2 compensatie hebben we al gevonden: de ecologische zorgboerderij de Mikkelhorst, waar onze bomen schaduw gaan geven aan de dieren. Help je mee om het voedselbos te Glimmen een vliegende start te geven, onze bomen een tweede leven en je steentje bij te dragen aan een leefbare, groene wereld? Compenseer je CO2 uitstoot, zakelijk of als privé persoon. Zie onderstaand hoe je dit kunt doen.

Particulieren

Elke dag met de auto naar je werk? Compenseer hier je CO2 uitstoot om je steentje bij te dragen aan de klimaat-verandering. Hiermee red je een boom van de versnipperaar en draag je bij aan een groenere omgeving in Noord-Nederland. Bovendien steunt u tegelijkertijd het Voedselbos te Glimmen. Goed voor de boom, voor het klimaat en goed voor u.

Compenseer je CO2 uitstoot

Zakelijk

Compenseer per kwartaal je zakelijke CO2 uitstoot en ontvang hiervoor een certificaat. Wij zorgen ervoor dat de boom een nieuwe plek krijgt in een mooi project in de buurt. Bijvoorbeeld bij de zorgboerderij De Mikkelhorst in Haren. Goed voor de boom, voor het klimaat en bovendien een steun in de rug voor het Voedselbos te Glimmen én voor de Mikkelhorst.

Compenseer je co2 uitstoot

Video CO2 compensatie