kansen voor ondernemers

Dat het voedselbos met inspiratiecentrum unieke kansen biedt voor ondernemers laten we graag ervaren. Zoals Thomas Bugel, vestigingsdirecteur Flora Holland Eelde tijdens een kort bezoek zei: “Jullie hebben een goed verhaal, maar nu ik hier éénmaal ben, heb ik enorme bewondering wat jullie hier hebben neergezet.” En:  “Wanneer kan ik met mijn MT in jullie gebouw terecht voor een heisessie?”

Sponsor hier het Educatiecentrum

uniek zelfbouw-concept

Het bouwen vindt plaats volgens ‘De Nieuwe Aanpak’ (DNA), een uniek zelfbouw-concept ontwikkeld en begeleid door ABC2C. DNA werkt net als de natuur met cellen die als lego aan elkaar te schakelen zijn en ook weer uit elkaar kunnen worden gehaald. Daardoor kunnen alle onderdelen opnieuw worden gebruikt en iedereen die een beetje handig is kan het leren.

Lees hier meer over het zelf-bouwconcept

het voedselbos-pioniersplan

Het voedselbos-pioniersplan geeft een overzicht van de start en de ontwikkelingen van het voedselbos en het inspiratiecentrum. Daar maakt de investeringsbegroting met de nog benodigde investeringen voor het voedselbos, het centrum en de grond deel van uit.

Bekijk hier het Betekenisplan en jaarverslag


  Aantal personen

  AANMELDEN

  Pioniers Event voor ondernemers vrij 16 juni 16:00 – 18:00:

  Deelname: gratis;

  Aanmelden: voor 14 juni via het formulier links.

  Adres: Meentweg 22A in Glimmen.