Kookdemonstratie thema najaar

Wil je meer weten over de kwaliteiten van het najaar in de keuken? En wat dit voor invloed heeft op de producten die je in het voedselbos kunt oogsten, hoe deze smaken en hoe je deze kunt combineren tot een lekkere, gezonde en harmonische maaltijd mee kunt bereiden?

Meld je dan aan voor onze Kookdemonstratie met als thema najaar op zaterdag 24 september van 10:00 – 16:00. De kosten zijn € 95 incl. voedselbosthee en -lunch.

De workshop wordt gegeven door Marianne Haslinghuis. Zij is professioneel kok en vrijwilliger bij Voedselbos te Glimmen en heeft een eigen catering bedrijf gehad gebaseerd op de macrobiotische keuken.

 

Kookdemonstratie thema Najaar

 

  • zaterdag 24 september 2022  10:00 tot 16:00
Ik ben erbij! Schrijf je in.

Wat kun je verwachten?

Kennis en inspiratie!

Deze dag leer je de basis over gezonde en volwaardige voeding in elk seizoen en over ingrediënten die je uit het voedselbos kunt halen, of zelfs uit je eigen voedseltuin. Welke meerjarige groenten zijn er, welke kruiden gebruiken we, welke combinaties kun je maken, waarom zijn noten en wortels zo belangrijk in een voedselbos. Hoe smaakt een bouillon van shiitakes en wat is de kracht van de Japanse duizendknoop? We gaan veel proeven en zelf gerechten bereiden.

Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch gebaseerd op ingrediënten uit het voedselbos.

Bewonder het bijzondere ontwerp

 

Maak kennis met de kok Marianne

Ontdek de voedselbos vruchten

 

Geniet van de voedselbos proeverij

 

meld je aan

Door het formulier in te vullen meld je je aan voor de Workshop Koken met Voedselbosproducten op zaterdag 24 september.

Kosten: € 95 incl. lunch.

Locatie: Voedselbos te Glimmen, Meentweg 22a, 9756 TB GLIMMEN.

Er zijn 15 plekken. In de week voor de start ontvang je meer praktische informatie.