Benieuwd naar de ontwikkelingen op Voedselbos te Glimmen?

Boek dan een rondleiding met een groep. Dan kun je de knaagsporen van de bever bewonderen, of kun je proeven van eetbare bloemen of blad, bijvoorbeeld van de linde. Kom je liever alleen of met een kleiner groepje? Sluit je dan aan bij de open rondleiding elke laatste vrijdag van de maand.

Inschrijven voor een rondleiding
  • Rondleiding open inschrijving elke laatste vrijdag van de maanden maart t.m. oktober, m.u.v. juni. Van 13:00 – 14:30. Bijdrage € 10,00 p.p.
  • Rondleiding met een groep op een datum in overleg. Bijdrage € 10,00 p.p, minimaal 10 personen.
  • Rondleiding op maat voor een bedrijf of organisatie. Bijdrage € 15,00 p.p, minimaal 10 personen.

Wat kun je verwachten?

VOEDSELBOS KENNISMAKING

Een groeps-rondleiding duurt in totaal 1,5 uur. Het omvat een korte introductie, een wandeling met uitleg en een kopje voedselbosthee om te proeven ter afsluiting. De wandeling voert via goed beloopbare paden langs de verschillende zones van het voedselbos in wording: van de natuurzone langs de pluktuinen, met een inkijkje in de mytische moerhoek. Met verschillende voedselbosweetjes ter inspiratie. De rondleiding eindigt in de kern van het voedselbos: het educatieve centrum, dat nu gebouwd wordt door vrijwilligers.

Bewonder de vele insekten en eetbare planten

 

Maak kennis met de initiatiefnemers

Beleef de natuur aan de Drentsche Aa

 

Geniet van de voedselbos-thee met iets te proeven

 

maak een afspraak

Als je het formulier invult nemen wij contact op voor een afspraak voor een groepsrondleiding of schrijf je je in voor een rondleiding op de laatste vrijdag van de maand van 13:00 – 14:30 uur.

Praktische aanwijzingen ontvang je in de week van de rondleiding.

Het adres is: Voedselbos te Glimmen, Meentweg 22a, 9756 TB GLIMMEN.