HELPT JOUW ORGANISATIE MEE?

In 2022 heeft de stichting de drie hectare grond van het Voedselbos overgenomen, met een lening die we willen aflossen. Uw steun als partner helpt ons deze doelstelling te bereiken, waardoor het Voedselbos een permanente bron van kennis en ervaring kan zijn voor mensen die willen leren op meer natuurlijke wijze met voeding en natuur om te gaan.

PARTNERPAKKETTEN

Wij bieden verschillende pakketten voor jaarlijkse bijdragen aan bedrijven. Door partner te worden, maak je niet alleen een stukje voedselbos vrij, maar word je ook deel van een duurzaam ecosysteem. De organisatie ontvangt een certificaat van deelname, zichtbaarheid op de website en/ of socials, regelmatige updates en een uitnodiging voor de Voedselbos Partnerdag.

De partnerdag is exclusief voor partners en bestaat uit een programmering rondom duurzaam ondernemen, rondleiding, een proeverij van authentieke voedselboshapjes en drankjes. Bekijk hier onze partners.

 

.

Kiem

Groei

Bloei

Op maat

€500,-

€1000,-

€2500,-

In overleg

Maak 10m² van het bos vrij (+ 3 bomen en 5 struiken en een veelvoud aan al dan niet eetbare onderbeplanting) en krijg een deelname- certificaat

Maak 20m² van het bos vrij (+ 6 bomen en 9 struiken en een veelvoud aan al dan niet eetbare onderbeplanting) en krijg een deelname- certificaat

Maak 50m² van het bos vrij (+ 15 bomen en 25 struiken en een veelvoud aan al dan niet eetbare onderbeplanting) en krijg een deelname- certificaat

Wilt u een hoger bedrag doneren, of op een andere manier bijdragen aan het bos? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de homepage.

Vermelding op de website (alleen naam)

Vermelding op de website (klikbaar logo)

Vermelding op de website, in de nieuwsbrief en socials

Toegang tot partnerdag

Toegang tot partnerdag

Toegang tot partnerdag

 

Rondleiding +  proeverij (+ 15 personen)

Verzorgd teamuitje 1 dagdeel (+ 10 personen)

Maak je keuze door hieronder het formulier in te vullen. Het certificaat geeft geen direct recht tot de opbrengst van de vrijgemaakte m2. De stichting heeft een ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Alvast bedankt voor je steun en heel graag tot ziens in Voedselbos te Glimmen!


    OF MAAK JE LIEVER ZELF OVER?

    Doe dat dan door een van onderstaande vriendenpakketten aan te klikken en af te rekenen. Dan ontvang je jaarlijks een nieuwe uitnodiging.