HELP JE MEE?

Met een enthousiaste groep vrijwilligers werken we hard aan de ontwikkeling van het Voedselbos te Glimmen. We hebben een ‘groenteam’, een ‘productieteam’ en een ‘bouwteam’. Het groenteam werkt aan de realisatie en onderhoud van het groen en ook het blauw (het water op het terrein). Het productieteam is verantwoordelijk voor de oogst van alles wat in het Voedselbos groeit en bloeit. Ook verwerkt dit team de opbrengst tot soep, thee, zeep, kruidenmixen en vele andere voedzame en gezonde producten. Het bouwteam tot slot is druk bezig met ons educatiecentrum; het toekomstige hart van het Voedselbos. Daarnaast zijn er meerdere vrijwilligers die meehelpen met de communicatie en de PR, en zijn er vrijwilligers die bijvoorbeeld de rondleidingen verzorgen. Ook het bestuur doet zijn werk op vrijwillige basis.

Wat ontvang jij?

Werk in de natuur

Leer en Groei

Vier met Ons

Delen van Oogst

Ervaar de voldoening van buiten werken en draag bij aan het onderhouden en ontwikkelen van ons prachtige voedselbos.

 

Doe waardevolle kennis op over het aanleggen, onderhouden en beheren van een voedselbos, terwijl je actief bijdraagt aan een groenere toekomst.

 

Geniet van vier speciale vrijwilligersvieringen per jaar, waarin we onze successen delen en de seizoenen vieren.

 

Als vrijwilliger krijg je de kans om mee te delen in de overvloed van de oogst van het bos, waardoor je de vruchten van je arbeid letterlijk kunt proeven.

 

Wat VRAGEN WIJ?

Jouw Inzet:
Idealiter ben je minimaal één dagdeel per week beschikbaar op woensdag of vrijdag tussen 10:00 – 16:00. Zo kun je een consistente bijdrage leveren aan onze gemeenschap en het voedselbos. Maar werk je door de week en wil je toch bijdragen? Dan kan dat op de laatste zaterdag van de maand van 13:00 – 16:00, of incidenteel bij projecten of evenementen.

Sluit Je Aan:
Word onderdeel van ons enthousiaste team en help ons bij het creëren van een duurzaam ecosysteem. Neem contact op via het contactformulier onderaan de homepage. We verwelkomen je graag in het Voedselbos Glimmen!

OF help je ons liever financieel?

Doe dat dan door een van onderstaande vriendenpakketten aan te klikken en af te rekenen. Dan ontvang je jaarlijks een nieuwe uitnodiging.