HELP JE MEE?

In 2022 is de drie hectare grond van het Voedselbos overgedragen aan de stichting Voedselbos te Glimmen. De lening die daar tegenover staat, willen we zo snel mogelijk aflossen; dan pas kan de stichting écht ‘wortelen’ in de grond. Jouw bijdrage als Vriend helpt ons om precies dit te doen. Zo kan Stichting Voedselbos te Glimmen haar ecosysteem uitgroeien tot een permanente bron van kennis en inspiratie voor mensen die willen leren op meer natuurlijke wijze met voeding en natuur om te gaan.

VRIENDENPAKKETTEN

Als vriend krijg je niet alleen de kans om een stuk voedselbos vrij te maken, maar ook om deel uit te maken van een ecosysteem dat zich inzet voor een duurzame samenleving. Om Stichting Voedselbos te Glimmen te steunen, bieden wij drie verschillende pakketten voor jaarlijkse donaties.

Kies hoeveel voedselbos je wilt vrijmaken en ontvang een certificaat van deelname, de seizoens- en een vrienden-nieuwsbrief, updates over het bos en kansen om persoonlijk betrokken te raken bij het bos. Tevens ontvang je een uitnodiging voor het jaarlijkse Oogstfeest.

Het Oogstfeest is exclusief voor vrienden en bestaat onder andere uit het vieren en delen van de oogst, een inhoudelijke programmering, rondleidingen, en een proeverij van authentieke voedselbos hapjes en drankjes.

.

Kiem

Groei

Bloei

Op maat

€50,-

€100,-

€250,-

In overleg

Maak 1m² van het bos vrij en krijg een deelname- certificaat

Maak 2m² van het bos vrij en krijg een deelname- certificaat

Maak 5m² van het bos vrij en krijg een deelname- certificaat

Wilt u een hoger bedrag doneren, of op een andere manier bijdragen aan het bos? Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de homepage.

Uitnodiging voor het Oogstfeest

Uitnodiging voor het Oogstfeest

Uitnodiging voor het Oogstfeest

 

1 gratis rondleiding

1 gratis rondleiding

 

 

10% korting op alle activiteiten

Maak je keuze door hieronder het formulier in te vullen. De stichting heeft een ANBI status dus giften zijn aftrekbaar, het certificaat geeft geen recht tot de opbrengst van de vrijgemaakte m2.

Alvast bedankt voor je steun en heel graag tot ziens in Voedselbos te Glimmen!

Alvast bedankt voor je steun en heel graag tot ziens in Voedselbos te Glimmen!


    OF MAAK JE LIEVER ZELF OVER?

    Doe dat dan door een van onderstaande vriendenpakketten aan te klikken en af te rekenen. Dan ontvang je jaarlijks een nieuwe uitnodiging.