Gezond bezig en genieten

De kern van dit teamuitje is lekker gezond bezig te zijn met activiteiten die er op dat moment te doen zijn. Wil je ook meer weten over het voedselbos ecosysteem? Dan kan ook een rondleiding door de diverse zones van het voedselbos op het programma. Zo krijg je te horen en te zien hoe een Voedselbos is opgebouwd in lagen, hoe de bever zijn sporen nalaat op de populier en wat de geneeskrachtige en gezondheidswaarde is van Japanse duizendknoop. En natuurlijk worden jullie getrakteerd op een heerlijke voedselbos-lunch, -soep of -diner,

Planten, oogsten, verwerken

In het Voedselbos zijn heel veel verschillende klussen te doen. Dat kan kan zijn het planten van bomen, maken van takkenrillen, oogsten en drogen van vruchten of het plukken van kruiden en het maken van pesto’s. Deze verschillende soorten activiteiten, van licht tot zwaar, zowel buiten als binnen, bieden voor iedereen wat wils. Het samen buiten bezig zijn, met de zon, wind of mals regentje op je huid en de vogelgeluiden op de achtergrond is het een heerlijk ontspannen afwisseling van het werken in het kantoor, achter telefoons of laptops.

voedselbos proeverij

Afhankelijk van het arrangement is er natuurlijk een heerlijke proeverij mogelijk. Dat kan variëren van thee met een lekker stukje voedselbos taart of een uitgebreide dinerproeverij met verschillende voedselbos specialiteiten. Laat je verrassen door authentieke voedselboshapjes en drankjes, bijvoorbeeld met Japanse Duizendknoop, reuzespringbalsemien of meerjarige kool. Huisgemaakt door ons cateringteam onder leiding van onze professionele kok, Marianne Haslinghuis.

mEER INFORMATIE en kosten

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een teamuitje in Voedselbos te Glimmen? Door het onderstaande formulier in te vullen meld je je aan voor een telefonisch oriënterend gesprek om mogelijkheden en alternatieven te bespreken.

Kosten vanaf € 500, afhankelijk van groepsgrootte, invulling en draagkracht van de organisatie. Minimaal 50% komt ten goede komt aan de ontwikkeling van het Voedselbos. De stichting is een ANBI en zo ondersteunt jouw team een lokaal goed doel.


    VOEDSELBOS TE GLIMMEN

    VOEDSEL, NATUUR EN INSPIRATIE AAN DE DRENTSCHE AA