kennismaken met het voedselbos

Op het voedselbos wacht een warm onthaal met hapje en drankje met aansluitend een rondleiding door de verschillende zones van het voedselbos. Op een beeldende manier worden parallellen getrokken tussen de ontwikkeling van een voedselbos en de ontwikkeling van bedrijfsteams. Deze metaforen stimuleren de out-of-the-box denkkracht van iedereen die bezig is met vernieuwingen.

Samen bomen planten

In teams worden jonge bomen geplant. Dit licht fysieke werk is te doen voor iedereen en zorgt voor een goede doorstroom van energie in je lijf. En het zet collega’s en samenwerking in een heel ander daglicht. Bovendien verbindt het planten van jonge bomen ons met de aarde, het leven en daarmee voel je echt dat je bijdraagt aan het voortbestaan. Het aantal geplante bomen, met de geschatte, gemiddelde CO2 opslag over tien jaar wordt vermeld op het Bomen Plant Certifcaat, dat het team ontvangt.

voedselbos proeverij

Afhankelijk van het arragement is er natuurlijk een heerlijke proeverij mogelijk. Laat je verrassen door authentieke voedselboshapjes en drankjes, bijvoorbeeld met Japanse Duizendknoop, reuzenspringbalsemien of meerjarige kool. Huisgemaakt door ons cateringteam onder leiding van onze professionele kok, Marianne Haslinghuis.

mEER INFORMATIE en kosten

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een teamuitje in Voedselbos te Glimmen? Door het onderstaande formulier in te vullen meld je je aan voor een telefonisch oriënterend gesprek om mogelijkheden en alternatieven te bespreken.

Kosten vanaf € 500, afhankelijk van groepsgrootte, invulling en draagkracht van de organisatie. Minimaal 50% komt ten goede komt aan de ontwikkeling van het Voedselbos. De stichting is een ANBI en zo ondersteunt jouw team een lokaal goed doel.


    VOEDSELBOS TE GLIMMEN

    VOEDSEL, NATUUR EN INSPIRATIE AAN DE DRENTSCHE AA