de VOEDSELBOSLAGEN

Meerjarige groenten zijn heel interessant voor het voedselbos, ze zijn een van de belangrijke lagen in het bos, maar hebben daarnaast vele andere functies in het systeem. Maar ze ook geschikt voor kleine tuinen!

JUISTE PLANT OP DE JUISTE PLEK

Deze dag leer je over het hoe en waarom van meerjarige groenten: waarom zijn ze belangrijk en hoe je ze kunt toepassen in eigen tuin. Je leert talloze soorten kennen en we gaan deze ook in de praktijk aanplanten in het voedselbos.

smaken proeven

Meerjarige groenten zijn vaak nog onbekend in ons dagelijks menu, we gaan ze proeven en leren hoe je ze kunt bereiden en opnemen in de dagelijkse maaltijden. Als er tijd is maken we samen een gerecht.

AANMELDEN EN KOSTEN

De kosten zijn € 120  (incl. 21% btw), waarvan 25% wordt vergoed uit het Groeningenfonds. Dat betekent eigen bijdrage van €90,00 (incl. 21% btw) incl. voedselbosthee, -lunch en hand-outs. Mensen met een kleine beurs kunnen altijd vragen naar mogelijkheden via contact@voedselbosglimmen.nl Aanmelden doe je door via onderstaande button de cursus te betalen. Bevestiging en meer informatie volgt via de mail.

Aanmelden en betalen