HELP JE MEE?

Om het voedselbos te steunen als particulier kan je Voedselbos Vriend worden. Hiervoor zijn twee mogelijkheden.

Voor een eenmalige bijdrage kan je een van onze vriendenpakketten afnemen, deze staan onderaan deze pagina. 

Tevens is het mogelijk om het Voedselbos te Glimmen te steunen middels een maandelijkse of jaarlijkse donatie. Voor deze optie kan je hieronder het formulier invullen. 

Alvast bedankt voor je steun en heel graag tot ziens in Stichting Voedselbos te Glimmen!


    Liever eenmalig bijdragen?

    A Met jouw vriendenpakket A krijg je dan de lekkerste hapjes en exotische drankjes voorgeschoteld. Gemaakt met ingrediënten uit het Voedselbos!

    B Met jouw vriendenpakket B krijg je daarnaast jaarlijks een voedselbostas met twee producten en informatie over de ingrediënten uit het voedselbos. De tas kun je ophalen op de jaarlijkse open dag of op de jaarlijkse vriendendag;

    C Met jouw vriendenpakket C krijg je daarnaast jaarlijks een voedselbostas met vier producten en informatie over de ingrediënten uit het voedselbos. De tas kun je ophalen op de jaarlijkse open dag of op de jaarlijkse vriendendag.

    D Met jouw vriendenpakket D krijg je daarnaast jaarlijks een voedselbostas met vier producten, informatie over de ingrediënten uit het voedselbos en 10% korting op alle activiteiten. De tas kun je ophalen op de jaarlijkse open dag of op de jaarlijkse vriendendag.